Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Töredezett haj

 

Főleg rossz hajszárítási technika, vagy nem megfelelő hajápolás eredménye. 

 

Biohajklinikai központunkban orvoskozmetológiailag minősített, biológiailag aktív, a tudomány által kifejlesztett hatóanyagokkal dolgozunk.

 

 

 

Töredezett haj mikrokamerás felvételen

 

Töredezett haj – mi a teendő?

 

Mostanában, talán a rossz városi levegő összetétele, vagy a gyors életvitel okozta figyelmetlenség miatt sokan küzdenek efféle problémával. A töredezett haj kialakulásának sok oka lehet: folyadékhiány, vitaminhiány, rossz ápolás, figyelmetlenség.

 

Mi a teendő töredezett haj esetén?

 

Hajunk igényli a törődést, nem bánhatunk úgy vele, mint egy szénaboglyával - még akkor sem, ha úgy néz ki. Viszont mivel a töredezett haj nem gyógyul meg magától, látogassuk meg fodrászunkat egy vágásra, mely során a sérült részeket levágja, ezáltal pedig új frizurát is kapunk. Ám van pár dolog, amire célszerű lesz ezek után figyelnünk:

 

  • Ne tépjük hajunkat. Vegyünk természetes anyagból készült fésűt, például vaddisznósörtéből készültet.
  • Tápláljuk hajunkat, lehetőleg természetes eredetű samponokkal, balzsamokkal, olajokkal, akár házi úton is (ricinusolaj, tojás, olívaolaj).
  • Igyunk sok vizet és együnk sok vitamint.
  • Ne használjunk forró hajszárítót, mert a túlzott hő is károsodást okozhat.

 

Ha precíz és minőségi segítségre vágyik a töredezett haj ápolását illetően, látogassa meg Budapesti vagy Velence Korzó szalonunkat!

 

 

A teljes hajmegújulás ereje

 

Számos tényezővel roncsolhatjuk hajunkat, és ahhoz, hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát, lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretében.

 

Ha Önnek is problémát jelent a száraz és töredezett haj, válassza a hajszerkezet-újraépítést, mely természetes anyagokkal kiváló hatást ér el!
Melyek a hajszerkezet-újraépítés előnyei bizonyos problémák esetén?

  • Megjavítja a sérült haj keratin láncát (sérült, károsodott haj)

  • Feltölti nedvességgel a hajszálakat (száraz, töredezett haj)

  • Erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj)

  • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)

 

Haja szerkezetének újraépítésével a legerősebb, legegészségesebb és legszebb hatást érheti el! Természetes anyagok használatával is varázsolhat élettelen, töredezett hajából csodálatosan ragyogó hajkoronát!

 

Látogasson el budapesti vagy velencei biofodrászatunkba, garantált, hogy teljesen megújult frizurával fog távozni, mely ragyogó és kezelhető lesz, teljesen vegyszermentes kezelés útján

 

 A teljes hajmegújulás ereje

 

Intsen búcsút a töredezett hajnak!

 

Töredezett hajával csak a baj van? Nem nő úgy a haja, ahogyan szeretné pedig minden álma egy gyönyörű, dús hajkorona?  Van egy jó hírünk, könnyedén megoldjuk a problémát igényes budapesti szalonunkban és a Velence Korzó szalonunkban egyaránt!

 

A töredezett hajat leginkább vágással tudjuk helyreállítani a legrövidebb idő alatt. Kialakulásában nagyrészt a rossz hajápolási technikák játszanak szerepet. Bizonyos hajápoló szerek csak átmeneti megoldást nyújtanak a töredezettségre az által, hogy összetapasztják a sérült hajvégeket és ezeknek a hatása a következő hajmosásig tart, ez ráadásul a hajnak sem tesz jót. A töredezett hajnak vannak súlyossági fokozatai, létezik olyan eset is, amikor a hajszálak akár a hajhagymáig is feltörhetnek, tehát mindenképpen fontos, hogy időben kezeljük a problémát, és kiderítsük az okát.

 

Felejtse el az átmeneti megoldásokat, helyette keressen végleges megoldást, amiben természetesen segítünk Önnek! Profi fodrászaink várják Önt, hogy mielőbb segíthessenek a hajproblémái kezelésében!

 

Intsen búcsút a töredezett hajnak!

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254