Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Bio Hajfestés

 

 

Színre szín! – A bio hajfestés előnyei  BIOETIC
katalógus

 

 

A bio hajfestés előnyei

 

A bio hajfestés előnyeit talán a legjobban a mesterséges hajfestékek hátrányaival lehet szemléltetni. Nézzük hát, mik is ezek pontosan:

 

  • A mesterséges hajfestékek sok vegyi anyagot tartalmaznak, melyek mérgezők is lehetnek, ezáltal immunrendszerünket is terhelhetik, sőt, belső szerveinket is. Több vizsgálatot is végeztek ez ügyben, és kiderült, hogy ezek a vegyi anyagok még a rák kialakulásáért is részben felelősek lehetnek.
  • Hajfestékekben használt vegyi anyagok erősen irritáló hatásúak, egyre több embernél okoznak allergiás reakciót, vagy akár hajhullást is.
  • 2007-ben az Európai Bizottság a hajfestékek huszonkettő összetevőjét betiltotta, bár ez még nem megoldás, hiszen a most forgalomban levő komponenseket sem vizsgálták még át tüzetesen, így nem lehet tudni, milyen következménnyel járhat a használatuk.
  • Nem csak a vegyszerek miatt káros a mesterséges hajfestés, hanem hajunk kinézete miatt is, hiszen a rendszeres hajfestés szárazzá, töredezetté teheti hajunk, ez pedig nem kifejezetten esztétikus látvány, és nem is egészséges.
Amino komplex? Az meg mire jó? biohajfestés
biohajklinika Hajfestés bio összetételű festékkel
Amino komplex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 2. rész biohajfestés
Miért válasszunk professzionális hajgyógyászatot?

 

Amino komplex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 1. rész

 

A nyári fényvédelem szinte természetes, ha a bőrödről van szó, de vajon gondolsz-e a hajszálaidra is?
 
 A bőrápoláshoz hasonlóan már jól ismertek a nap UV sugarainak veszélyei. Kevéssé elterjedt azonban, hogy a bőrünk mellett a hajunk is hasonló kockázatoknak van kitéve napozás alatt! A környezeti hatások közül (fény, hő, szennyezések, nedvesség) az UV sugarak okozzák a legnagyobb változásokat a hajszálakon - kémiailag és fizikailag egyaránt.
 
 
Te is azt tapasztaltad, hogy hiába alkalmazol drága pakolásokat, az csak átmeneti megoldásnak bizonyul?
 
Hajmosáskor újra szembesülhetsz a beteg hajszáladdal, mely erőtlen, száraz, töredezett. A haj fehérjerostokból áll, amely felülete felreped az UV fény káros hatásai miatt. Személyre szabottan, hajszerkezet vizsgálattal megállapítható a biológiai elváltozás. Tudtad, hogy a hajszál szerkezete 100%-ban véglegesen újraépíthető gyerekkortól idős korig egyaránt? Sőt, már a hajfestés során is gondoskodhatunk a hajunk UV védelméről és megfelelő ápoltságáról!
 
 
Figyelmedbe ajánljuk az Emmebi Vega bio zselés hajfestéket, melyek nem csak természetes hatóanyagokkal táplálják hajszálaidat, de UV védelmet is biztosítanak!

 

 

Szabadgyök lebontó hatás-az idő és a környezet káros hatásai ellen

 

UVA/UVB sugárzás visszaverő hatás- védelem a káros napsugárzástól

 

Kopásgátló hatás-színtartósság és elegancia

 

A napraforgómag csíra kivonat egy biológiailag aktív hatóanyag, mely intenzíven véd a napsugárzás ellen. Kismamáknak is ajánlható, mert vegyszermentes és biztonságos. Szőkítéshez és hajszínezéshez is! A napraforgó kivonat hajformázó termékekben, lakkok, hajhabok és zselék formájában is elérhető, melyek ápolják és hidratálják haját!

 

A lakkok nem tartalmaznak az ózonrétegre káros anyagokat sem, így a levegőbe kerülve nem növelik tovább a sugárzásveszélyt.

 

Védje haja egészségét a természet erejével!

 

 

Hajfestés bio összetételű festékkel

 

Szervezetünk ápolása és karbantartása nélkülözhetetlen egészségünk fenntartása érdekében. A külsőnk formálása belső hatásokkal is járhat. A hajfestés során használt hagyományos hajfestékekből fejbőrünkön át vegyi anyagok jutnak szervezetünkbe, melyek nem csak hajunkat károsíthatják hosszútávon.

 

A bio hajfestékek használatával megóvhatjuk hajunk természetes szerkezetét és egészségét. Beépített kolloid ásványi anyagokkal, argánolajjal, és jojóba olajjal, a bio hajfestés garantálja mind hajunk, fejbőrünk, mind szervezetünk épségét és ápolását. A bio hajfesték vegyi anyagoktól mentes, biztonságos megoldást nyújt.

 

Ha Ön is szeretne egyedi frizurát és hajszínt, de nem akarja kockára tenni haja egészségét, forduljon hozzánk bizalommal! Keresse fel üzleteink egyikét, Budapesten vagy Velencén és válasszon bio hajfesték kínálatunkból!

 

A tökéletes ápolásért, kényeztetésért és végeredményért jöjjön el hozzánk és hagyja, hogy gondoskodhassunk haja- és szervezete egészségéről!

 

Színre szín! – A bio hajfestés előnyei

 

A hajfestés régen időigényes, a hajat jócskán roncsoló tevékenység volt. Elég csak régi fényképekre vagy nagyszüleink történeteire gondolnunk. Egészségre káros szerek garmadájával dolgoztak a fodrászok.

 

Szerencsére ma már egyre több szépségipari termék válik kímélővé és gyorsan hatóvá. Ezek között külön figyelmet érdemelnek a bio megnevezéssel ellátott készítmények, melyek a kíméletesség és a természetesség még magasabb fokát hivatottak szolgálni. Szalonjainkban személyesen is meggyőződhet az általunk használt termékek minőségéről!

 

Budapesti és velencei szalonunkban egyaránt kipróbálhatja bio fodrászatunk minden kényeztető szolgáltatását. Ha úgy dönt, hogy a bio hajfestést választja, nálunk jó kezekben lesz. Mesterséges illatanyagoktól, parabénektől, szilikontól mentes hajápolóink és festékeink segítségével garantáltan természetes szépségű és színű hajkoronával távozhat.

 

Bátran keressen fel minket, állunk rendelkezésére bio hajfestés kapcsán is! Várjuk jelentkezését!

 

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254