Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Hajproblémák

 

Szépségszalonunkban a Hajgyógyász végzettségű szakember vizsgálatot végez mikrokamerával, mely 300x-os nagyításban segít,hogy vizuálisan szembesüljünk a problémánkkal.

 

A fejbőrt,és a hajszál szerkezet állapotát ellenőrizzük. A hajszál erőssége és tápláltsága mindig a hajgyökér függvénye.

 

A haj 97 %-át a keratin nevű fehérje, 3%-át pedig víz alkotja 
Lemezkék alkotják, melyek egymást tetőcserép-szerűen fedik, a hajszál belsejének védelmét szolgálják. A lemezkéket a faggyúmirigyek által termelt olajos anyag vonja be, mely védi a hajszálat a károsító környezeti hatásoktól. A cuticula állapotától függ a haj fényessége. Minél szabályosabban fedik egymást a cuticula lemezkék, annál selymesebb és fényesebb a haj, mivel visszaveri a fényt. Amikor száraz, fénytelen, töredezett a haj, az a cuticula károsodásának következménye. 

 

A velőállomány a hajszál közepén helyezkedik el, ami a hajszemölcshöz csatlakozik, ez biztosítja az anyagok és a levegő átjárását mindkét irányba.

 

Hajproblémákkal küzd? Száraz, vékonyszáló, erőtlen a haja? Vegye fel velünk a kapcsolatot és derítse ki az okát!

 

Mint látható a haj biológiája összetett és bonyolult, tipusonként eltérő. Minden hajat másként kell kezelni.A természetes anyagokkal - 100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz - különféle hatások érhetők el.

 

A haj újraépítése olyan biokémiai eljárással történik amellyel véglegesen is visszaépíthető a hajszál.

 

Az orvostudomány álltal kifejlesztett természetes biokémiailag aktív hatóanyagok, mind "pro" anyagok, amelyek tökéletesen beépíthetőek, mert testazonosak, ezért tudunk végleges gyógyulást végezni.

 

Hajszerkezet problémák:

  • vékonyszálú haj,
  • száraz,erőtlen,kezelhetettlen hajak,
  • vegyszeresen kezelt,erősen roncsolódott hajszálak

 

Vékony szálú haj

 

Genetikailag alakul ki. Erősíthető, tartása javítható.

 

Száraz, töredezett haj

 

A kettéálló hajvégek figyelmeztetnek arra is,hogy hajhagymáink nem megfelelő tápanyaggal vannak ellátva.Kíméletet igényel. Nem szereti az erős hajkezelő anyagokat. Mosás után pakolással kezeljük a hajat és a hajvégeket. Lehetőleg levegőn, illetve langyos hajszárítóval szárítsuk. Helyileg visszaépíthető a hajszerkezet.

 

Hajfestés okozta károsodás - vegyszer által

 

A hajfestés, ha szakszerűen végzik, és utána a hajat megfelelően kezelik, akkor nem okoz gondot. A haj a festés és a szőkítés során szerkezeti változáson megy át. Ha ezeket a folymatokat nem megfelelő anyagokkal végzik el, akkor a haj szárazzá, töredezetté válik. A benne levő fehérje bomlásának hatására elkopik, megpuhul a kutikula (szarulemez), nem záródik szorosan egymásra, és védtelenné válik a haj belső szerkezete. Nedvességét könnyebben elveszti, kettős hajvégek alakulhatnak ki.

 

 

Miért válasszunk professzionális hajgyógyászatot?

 

A hajvágást mindig érdemes profikra bízni, hiszen nem csupán szakszerű módon és eszközökkel végzik a munkát, szemben az otthoni vágással, hanem hasznos tanácsokkal is segítik érdeklődőiket, a megfelelő frizura, hajszín kiválasztásában, vagy éppen a különféle hajproblémák esetén.

 

Ám az sem mindegy, hogy milyen hajgyógyászatot keresünk fel! A szakemberek olyan korszerű technikákkal, apró trükkökkel varázsolják újjá az ügyfelek frizuráját, melyek a legtöbb vendég számára ismeretlenek, vagy a megfelelő eszközök híján kivitelezhetetlenek otthon.

 

A természetes anyagokkal való ápolás során a haj sokkal inkább vissza tudja nyerni természetes erejét és fényét, mint más, vegyszerekkel teli hajápolók esetén. Hajklinikánkon hajápolóink aminosav komplexet tartalmaznak, mely jelentősen hozzájárul az egészséges hajnövekedés újraindításához. Az amino komplex jótékony hatásai fényessé, vastaggá és csillogóvá varázsolják a hajszálakat.

 

Látogasson el Ön is velencei vagy budapesti hajgyógyászatunkra és bízza haja ápolását természetes ápolószerekre, tapasztalt szakemberekre!

 

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254