Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Biológiai Dauer

A Biológiai Dauervíz meglepő eredményt produkál, kifejezetten erős a kondícionáló hatása, ami különösen puhává és természetessé teszi a hajat, mert olyan aminosavakat tartalmaz, amelyek beépülnek a sérült hajszerkezetbe, illetve megvédik a hajat a technikai beavatkozások káros hatásaitól. Ezenkívül savszabályozót tartalmaz, aminek segítségével optimális szinten tudja tartani a fejbőr és a haj normál savas pH értékét. Az aminosoavas Emmebi biológiai okos dauervíz natúr, festett és gyenge hajra alkalmazható. Biológiai Dauerfixáló pH 2,8-3,1 Kollagént, selyemproteint és búzaproteint tartalmaz. A selyemprotein olyan aminosavakkal rendelkezik, amelyek visszaépítik a haj kutikuláját (felszíni pikkelyrétegét), ezért nagyon selymes, puha és csillogó eredményt érünk el.
 

Dauer? Nem dauer? A megoldás: Bio dauer!

 

Sok egyenes hajú nő gondolkodik dauer-ban, akinek a hajcsavarás nem elég kielégítő és szeretne szép, göndör loknikat.

 

De mi is az a dauer?

A dauer egy olyan fodrászati eljárás, mely során megváltoztatják a haj kémiai kötéseit. A hidrogén hidak egészen addig fenntartják a haj formáját, míg nem kerül újra vízzel kapcsolatba. Ugyanakkor a kénhidak a haj tartósságáért felelnek, és ha ezek az ionok tioglicolát tartalmú anyaggal kerülnek kapcsolatba, fel tudnak bomlani.

 

Ha belevágunk a daueroltatásba, ezekre rendkívül figyeljünk:

 

  • Dauerolás előtt várjunk legalább egy hónapot, ha épp most festettünk, színeztük vagy melíroztattuk hajunkat.
  • A dauervíz összetevője is rendkívül fontos. Ha otthon szeretnék göndöríteni hajunkat, több drogériában lehet kapni dauervizet és fixálót, ám érdemesebb profikkal elvégeztetni.

 

Hajgöndörítésnél mindenképp meg kell fontolnunk a bio dauer gondolatát és inkább válasszuk ezt a megoldást, hiszen akárhogy is van, a bio dauer egészségesebb hajunk számára.

 

Látogasson el Budapesti vagy Velence Korzó szalonunkba, hogy Ön is kipróbálhassa természetes hajgyógyászati termékeinket és a bio dauer különleges hatását.

 

 

 

Dauer? Nem mindegy milyen!

 

Mi nők igyekszünk mindig kihozni a legjobbat a külső adottságainkból, ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy szeretjük időről-időre megújítani a külsőnket. Hajfestés, hajvágás, dauer segítségével mindez egyszerűen megvalósítható, de ha nem szakszerű segítséget veszünk igénybe, illetve nem megfelelő hajápoló termékeket használunk, annak komolyabb következményei is lehetnek egy rosszul eltalált hajszínnél. Érdemes a vegyszermentes fodrászatot és a bio termékeket előnyben részesíteni.

 

A dauer tartós használata roncsolja a hajszálak szerkezetét, töredezetté, sérültté teszi a hajvégeket, a hajszálak felszíne szálkás lesz, sőt kontár munka esetén meg is éghet a haj. A kémiai anyagok allergiás reakciót is kiválthatnak, irritálhatják a fejbőrt, tehát a dauer összességében nagyon igénybe veszi a fejbőrt és a hajat egyaránt.

 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy le kell mondani a dús és hullámos frizuráról, csupán okosan kell megválasztani a hajápoló készítményeket. A bio dauer egy ilyen okos döntés. Velencei, illetve budapesti szalonjainkban Ön is megtapasztalhatja a különbséget! Válassza vegyszermentes fodrászatunkat!

 

Dauer? Nem mindegy milyen!

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254