Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Vékonyszálú haj

Biohajklinikai központunkban a hajgyógyász végzettségű szakember vizsgálatot végez mikrokamerával, mely 300x-os nagyításban segít, hogy vizuálisan szembesüljünk a hajszerkezeti problémánkkal.

 

A hajszerkezet állapotát és a fejbőrt is megvizsgáljuk. A hajszál erőssége, vagyis vékonyszálúsága genetikailag alakul ki. Nem mindenki szerencsés annyira, hogy erős, vastag szálú hajjal születik, ezért a tudomány ennek segítségére sietett és ezt a problémát biológiailag erősíteni tudjuk. A hajszálat olyan szerkezeti állapotra építjük és erősítjük fel biológiailag aktív hatóanyagokkal, hogy az, egy erős hajszálszerkezetnek megfelelő életerejű lesz. Végre olyan hajállományt tudhat magáénak, amely mentálisan és esztétikailag is egyensúlyt, magabiztosságot ad viselőjének.

 

 

A haj biológiája összetett és bonyolult, típusonként eltérő. Minden hajat másként kell kezelni. A természetes anyagokkal (100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz) különféle hatások érhetők el.

 

A haj újraépítése olyan biokémiai eljárással történik, amellyel véglegesen is visszaépíthető a hajszál.

 

Az orvostudomány álltal kifejlesztett természetes biokémiailag aktív hatóanyagok, mind anyagok, amelyek tökéletesen beépíthetőek, személyre szabott hajkezelések, ezért tudunk végleges gyógyulást végezni.

 

A vékonyszálú haj jellemzői

 

Egy nő éke a dús, életerős, egészséges hajkorona, ez azonban nem mindenkinek adatik meg. Ahogyan testalkatunk, úgy hajunk sem egyforma és változatosságot mutat. A vékonyszálú haj, bár természetes dolog, a szerkezetileg gyengébb, tartás nélküli hajszálak kialakulását életmódbeli tényezők is okozhatják.

 

A gyenge hajszálakat nem tanácsos például fölöslegesen megterhelni kozmetikai termékek túlzott használatával, mert a pakolások, balzsamok csak elnehezítik őket. Ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem ajánlott hajápoló termékeket használni, hiszen minden hajtípus igényli a gondoskodást, csupán ajánlott körültekintően választani. A különböző hajerősítő, szerkezet újjáépítő termékek, természetes eredetű alapanyagokat tartalmazó, organikus készítmények mind képesek egészségesebbé varázsolni a hajat, tartást adni a sérülékenyebb, érzékenyebb hajszálaknak is.

 

Szeretne végre igazán büszke lenni tincseire és úgy tükörbe nézni, hogy tetszik Önnek, amit lát? Ez a cél egyáltalán nem lehetetlen. Forduljon hozzánk bizalommal és gondoskodunk arról, hogy Ön is szeresse haját! Látogasson el szalonjainkba Budapesten vagy Velencén és bízza magát biohajklinikánk szakembereire!

 

A vékonyszálú haj jellemzői

 

Elvékonyodott haj? Mi segítünk!

 

A hajszálak elvékonyodását elsősorban genetikai tényezők válthatják ki. Természetesen a nem megfelelő tápanyagbevitel vagy anyagcsere, illetve különböző betegségek is ugyanezt eredményezhetik.

 

Sokaknak okoz mindennapos problémát, hogy hajuk erőtlen és vékony szálú, így akár egy egyszerű fésülködés is több száz hajszálba kerülhet, illetve a haj szerkezete már ránézésre sem nyújt szép összképet. A modern tudomány viszont megoldást kínálhat ezekre a problémákra! Ráadásul mindezt vegyszermentesen, mivel a vékonyszálú haj már a biokémia eszközeivel is kezelhető!

 

Szeretné, ha elvékonyodott haját a szakemberek kizárólag természetes eszközökkel kezelnék? Mindemellett tartós és lehengerlő eredményre vágyik? Biofodrászatunk kiváló megoldás lehet az Ön számára! Profi hajgyógyászaink megvizsgálják haját és fejbőrét, majd az Ön problémájára legmegfelelőbb kezeléssel tartós eredményt érnek el a vékonyszálú hajjal szemben!

 

Bízza szakemberekre hajproblémáit és válasszon minket! Budapesti és velencei szalonunkban egyaránt szívesen fogadjuk!

 

Elvékonyodott haj? Mi segítünk!

 

Tippek vékonyszálú hajra

 

Szalonjaink a különböző hajproblémákra ideális megoldást nyújtanak profi fodrászok segítségével. Elege van abból, hogy vékonyszálú a haja és semmit nem tud vele kezdeni? Forduljon Hozzánk!

 

A vékonyszálú haj sajnos könnyebben lelapul, de ezt optikai vágással lehet ellensúlyozni. A vékonyszálú hajúaknak nem szabad fokozatosra vágni a haját, mert a váll alá érő hajhossz ritkának fog tűnni. Ehelyett, ha a fej tetején fokozatos a vágás, akkor már dúsabbnak tűnik. A rövid, vékonyszálú haj akkor néz ki a legjobban, ha a legrövidebb fedőréteg legalább 5 cm, így a tincsek lágyabban omlanak. A vállig érő vagy hosszabb hajnál a fokozatok a fül vonaláig kell érjenek!

 

Egy jó fodrász mindig tudja, milyen típusú és hosszúságú hajból mit lehet kihozni. Profi fodrászaink várják Önt budapesti és velencei szalonunkban!

 

Legyen szó hajápolási tanácsokról, hajvágásról, a legmodernebb hajfestési technikákról, a legjobb kezek között lesz, ha hozzánk fordul, és haja is garantáltan meghálálja a szakértő gondoskodást! Ne csüggedjen a vékonyszálú haj matt, mi mindenre találunk megoldást!

 

Tippek vékonyszálú hajra

 

Tudnivalók a vékonyszálú haj ápolásáról

 

A hajunk minőségét sok minden befolyásolhatja, elsősorban a genetika és a különböző környezeti hatások. Sokan panaszkodnak lelapuló, tartás nélküli frizurára, ez a jelenség legfőképp vékonyszálú hajjal rendelkező személyeknél jelentkezik.

 

A vékonyszálú haj adottság kérdése, de különböző praktikákkal, módszerekkel javíthatunk hajviseletünkön. Ha vékonyszálú a hajunk, semmiképp se gondolkodjunk túlságosan hosszú hajzuhatagban! A fokozatosan nyírt viselet ideális, ami maximum vállig ér, így sokkal dúsabb hatást érhetünk el. Olyan hajápolási termékeket alkalmazzunk, amelyek összetevői nem tartalmaznak alkoholt és nem terhelik meg a hajszálakat! Kondicionálóból keveset használjunk, és ne a fejbőrre kerüljön a szer, hanem a hajszálakra!

 

Ön valami igazán hatékony megoldást keres vékonyszálú hajra? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, gondoskodunk szép és egészséges hajkoronájáról a haj újraépítésének segítségével!

 

Kezelésért és tanácsokért bátran keresse fel budapesti vagy velencei szalonunkat!

 

Tudnivalók a vékonyszálú haj ápolásáról

 

Biohajklinikai központunkban orvoskozmetológiailag minősített, biológiailag aktív, a tudomány által kifejlesztett hatóanyagokkal dolgozunk.

 

Kérjen időpontot most! 

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254