Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Mikrokamerás hajdiagnosztika

  • Tudta, hogy a rohanó világunkban a stressz és a civilizáció káros környezeti külső és belső hatásai jelentkeznek a hajon és fejbőrön? 
  • Tudta, hogy a hajhullás nem csak a férfiakat érinti?

 

 

 

 

 

Akár nő, akár férfi, kismama vagy gyerek, változó korban lévő vagy idős emberről van szó, egyaránt érinthetik őket a haj és fejbőr betegségei, amit mindenképp kezelni kell szakképzett hajgyógyász segítségével! Hajgyógyász központjainkban a szakterületen Magyarországon egyik legmagasabban képzett szakemberek személyre szabott kezelést állítanak össze a haj és fejbőr problémáira, melyet speciális fejbőrkozmetológiai gépekkel és módszerekkel, és biológiailag aktív hatóanyagokkal végeznek.

 

  

 

Hajhullással küzd? Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha személyre szabott diagnózist szeretne!

 

A diagnosztika pontos és tudományos megállapításához mikrokamerás vizsgálatot végzünk. A vizsgálat során a fejbőr, hajgyökér és hajszálszerkezet állapota is ellenőrizhető.

 

Biohajklinika. Tudomány a hajgyógyászatban Óbudán.

 

Kérjen időpontot most! Bejelentkezés nap közben:  06 1 367 26 40

 

  

 

hajdiagnosztika

 

Az Emmebi a világon az egyetlen eredeti fejbőrkozmetológiai módszer és anyagrendszer, amivel speciálisan egyénre szabott kezeléseket állítunk össze. Lehet szalonban, és/vagy otthon végezni. Természetesen az otthoni alkalmazás során pontosan követni kell a kezelőlap utasításait. Az Emmebi termékekkel egy időben más termékcsaládot használni szigorúan tilos.

 

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít, mert a fejbőrünkön található összes akupunktúrális pontunk jelzi testünk biokémiai és működési változásait. A felborult egyensúly hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez vezet. Elsősorban a haj minősége, színe, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben, genetikai,és foltos kopaszodás, menopauza, psoriasis, vagy kemoterápia okozta hajveszteség kezelését is sikeresen gyógyítjuk.

 

Az Emmebi termékek garantáltan biológiai technológiával előállított, kizárólag természetes alapanyagú növényi kivonatok,ezért kúra szerűen kell őket alkalmazni a bőr élettani ciklusának ütemében. A kezelések száma a probléma súlyossága szerint változik, de legalább 6 hét.

 

A mi munkánk lényege: ”A kliens érdekében gondolkodni és cselekedni

 

Az Emmebi aktív kezelő hatóanyagok, melynek növényi eredetű esszenciális elemei konkrét megoldást jelentenek minden létező haj, és fejbőr problémára.

 

Ne felejtsd el, ahogy a szerveztünk is, úgy a hajunk is, időnként visszatérő kúraszerű feltöltést igényel!

 

Mikrokamerás hajdiagnosztika: Ragadja meg a hajproblémák gyökerét!

 

Hajunk, akárcsak a bőrünk, gyakran vészjeleket ad le. Ezekkel a tünetekkel azt jelzi, hogy valami nincs rendben, felborult a megszokott rend, és az egészséges működésbe hiba csúszott. Amikor kiütést, pirosodást észlelünk, bőrgyógyászhoz megyünk, hogy a legjobb megoldást kapjuk a problémára. Ugyanígy lehetőség nyílik arra is, hogy a hajproblémákra azonnali, személyreszabott megoldást kapjunk, hozzáértő szakemberektől.

 

A mikrokamerás hajdiagnosztika pontosan erre való. Hajhullás, hajszárazság, extrém korpásodás vagy hajzsírosodás? Mindegy, milyen problémával küzd, a mikrokamerás hajdiagnosztika a probléma gyökerét segít feltárni. Ahelyett, hogy különböző kozmetikai készítményekkel kísérletezne, ezzel az eljárással a szakember felderítheti a probléma gyökerét, és azonnal megkezdődhet a gyógyulás.

 

Keressen minket bizalommal, örömmel várjuk velencei vagy budapesti szalonjaink egyikében, segítséget nyújtunk hajproblémái azonosításában és kikúrálásában!

 

Mikrokamerás hajdiagnosztika: Ragadja meg a hajproblémák gyökerét!

 

A mikrokamerás hajdiagnosztikáról bővebben

 

Hullik, száraz, zsírosodik, fénytelen vagy elvékonyodott? A haj számtalan módon adhatja tudtunkra, hogy valami nincs rendben. A megfelelő eszközökkel ezeknek a hajproblémáknak a valódi oka egyszerűen és gyorsan beazonosítható. Az egyik ilyen módszer a mikrokamerás hajdiagnosztika. Hogyan is nyújt segítséget ez az eljárás azoknak, akik így szeretnék felderíteni problémáik pontos okát?

 

A mikrokamerás hajdiagnosztika egy kamera segítségével sokszoros nagyításban részletes képet nyújt a hajról és a fejbőrről. A kamera 300-szoros nagyítása lehetővé teszi, hogy a hajgyógyász éles és minden részletre kiterjedő képet kapjon a páciens hajszálszerkezetének, hajgyökerének és fejbőrének állapotáról. A képzett hajgyógyász így egy precíz képet kap a haj és a fejbőr állapotáról, képes felismerni és kiszűrni azokat a jeleket, amelyek valamilyen elváltozásra, betegségre utalnak.

 

A mikrokamerás hajdiagnosztika segítségével lehetővé válik a hajproblémák felismerése már azoknak a korai szakaszában, ennek köszönhetően pedig megkezdhető a személyre szabott hajterápia is.

 

Tudjon meg többet a mikrokamerás hajdiagnosztikáról, és látogasson el szalonjainkba Budapesten vagy Velencén!

 

A mikrokamerás hajdiagnosztikáról bővebben

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254