Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft.

Hajújraépítés

Amino complex? Az meg mire jó?

 

Sokszor lehet olyan szakszavakat hallani a különféle hajápoló szerek kapcsán, melyet az átlagember nem igazán tud hova tenni, nem biztos a jelentésében – sőt, néha a reklámfogás mögött nincs is tartalom. Mi szeretnénk, hogy Ön pontosan tisztában legyen azzal, mit is ajánlunk, ezért az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

 

Mi is az az amino complex?

AMINO COMPLEX katalógus

 

A haj szerkezete nagyrészt fehérjékből tevődik össze. Épségéhez és szépségéhez szükség van arra, hogy ezek a fehérjék ne roncsolódjanak, az újonnan növekedő haj pedig akkor lesz erős, ha a fehérjékkel nincs gond. A fehérje pedig nem más, mint maga az aminosav.

 

Aminosavakból számos típus létezik, ebből következik, hogy az amino complex készítmények több oldalról is megtámogatják a haj egészségét, teljesen természetes módon. Amino complex készítmények használatára elsősorban akkor van szükség, hogyha az étkezéssel nem tudunk a saját életvitelünkhöz képest elegendő fehérjét bevinni a szervezetbe.

 

Szeretne többet hallani a témáról? Akkor jöjjön el hozzánk! A Hajgyógyászat Óbuda és Hajgyógyászat Velence szalonban is szeretettel várjuk!

 

Amino complex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 1. rész

 

Az amino compex napjainkban egészségünk és szépségünk megőrzésének egyik nélkülözhetetlen részese lett, mivel önmagában egyesíti azokat a fontos tápanyagokat, amelyek elengedhetetlenek az emberi szervezet számára. A jelentőségét felgyorsult világunk okozta káros jellemzőivel magyarázhatjuk: a mindennapi stressz, a szennyezett városi levegő, az olyan szenvedélyek, mint például a dohányzás

 

Mindezek gyakran együttesen fejtik ki negatív hatásukat szervezetünkre. Az amino complex segítségével azonban pótolni tudjuk a szükséges tápanyagokat, amelyek egyensúlyba hozzák szerveztünk tápanyag ellátását.

 

Az amino complex jótékony hatásai szinte végeláthatatlanok. Egy-egy betegség következményeképpen szerveztünk rohamosan legyengül, melynek jellemzője az erőtlenség. A fizikai gyengeség mellet azonban gyakran szépségünk is megsínyli ezt, így arcbőrünk sápadt lesz, hajunk pedig töredezett és gyenge. Ilyen esetben a bevitt amino complexben megtalálható aminosavak felélénkítik vérkeringésünket, elmulasztják a fáradékonyságot, megszépítik bőrünket. Hajunk pedig megerősödik, aminek köszönhetően sokkal csillogóbb és fényesebb eredményt kapunk, mint amilyen előtte volt.

 

Ha ragyogó hajkoronát szeretne, látogasson el Ön is Óbudán vagy Velencén található Hajgyógyászatunkba!

 

Amino complex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 2. rész

 

Az amino complexnek, mint ahogy a neve is árulkodik róla, fő alkotóelemei a különböző aminosavak. Ezek olyan szerves vegyületek, amelyekben egyaránt előfordulnak aminocsoportok és karboxilcsoportok.

 

Az amino complex termékek azért is hatnak jótékonyan szervezetünkre, mert az aminosavakból származnak a fehérjék. Az aminosavakat azonban szervezetünk nem tudja előállítani, így bevitelüknek legjobb módja az amino complex, melyben megtalálható minden esszenciális aminosav.

 

Az amino complex előnye, hogy nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, tartósítószert vagy egyéb más káros adalékot. Segítségével nem csak hajunk, hanem bőrünk, körmeink és az csontozatunk is megerősödik.

 

Ha Ön is úgy érzi, hogy haja nem kap elég tápanyagot, feltétlenül lépjen velünk kapcsolatba és kérje ki munkatársaink véleményét, hogy megismerhesse azokat az amino complexeket, melyek segítségével hajunk visszanyerheti erejét és csillogó hatását!

 

Látogasson el Ön is az Óbudán vagy Velencén található Hajgyógyászatunkba és élvezze az egészséges, gyönyörű hajkoronát!

 

AESTHETICS

BIO HAIR DRESSING

 
 
 
 
 
 

HAND AND
FOOT CARE

 

PRICE LIST

OUR EXPERTS

OUR PARTNERS

Emmebi importőr: Hajtincs Kft. Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
Emmebi Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254